Senior Strategist Branding

Brand & Advertising NL

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Strategist om ons Brand & Advertising team te versterken en ons werk nog beter te maken.

Als ervaren strateeg is het jouw verantwoordelijkheid om het initiatief te nemen in gesprekken met onze klanten over hun business, merk, producten of diensten en (mede) de koers te bepalen voor hun (digitale) strategie. Naast het leiden van het gesprek, moet je in staat zijn om klantbriefings kritisch onder de loep te nemen, A + debriefings te schrijven en concrete en haalbare plannen te maken die helpen om de doelstellingen van onze klanten te realiseren. We verwachten dat je strategieën inzichtelijk en relevant zijn voor consumenten en de wereld om ze heen, en – net zo belangrijk – tot de verbeelding spreken van onze creatieve teams.

Uiteindelijk moet jouw werk ervoor zorgen dat alles wat we bij Dept doen naar een hoger niveau wordt getild; met strategieën die leiden tot uitstekend creatief werk dat de verwachtingen van onze klanten overtreft. Dit doe je door de 5-jarenstrategie die door de Strategy Director is opgesteld, te vertalen naar een praktische strategie voor de volgende campagne. Als strateeg binnen Dept ben je dan ook verantwoordelijk voor het continu bewaken van de doelstellingen van onze klanten.

Je werkt binnen een ambitieus team van strategen die constant bezig zijn om niet alleen onze klanten te helpen, maar ook vechten om de lat voor Dept steeds hoger te leggen. Dit vereist een kritische en creatieve geest, maar vooral een positieve instelling.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Chocomel, Bol.com, Randstad, Eurojackpot en Accell Group. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

 • Bent een ervaren strateeg zoals hierboven beschreven, met 5-8 jaar ervaring bij een Creative Agency;
 • Bent een expert in het maken van duidelijke keynotes en andere manieren om je strategie te motiveren;
 • Hebt affiniteit met social media, creativiteit, digitaal en adverteren;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
 • Bent ook bekend met andere media en bronnen dan digitaal (out-of-home, retail, enz.).

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • Een door ons gefaciliteerde thuiswerk setup;
 • Een bijdrage aan je pensioen opbouw;
 • De mogelijkheid om je skills nog verder te ontwikkelen en trainen;
 • Lekker en gezond eten;
 • Twee keer per week bootcamp die niets kost;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een NS-Business Card;
 • Een laptop en een telefoon.

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met de meest ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Bij Dept verwelkomen we talent met elke nationaliteit, achtergrond en oriëntatie. We geloven in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt voor wie ze zijn en wat ze doen.

 

Solliciteer nu via Whatsapp: +31 6 82 05 34 32

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Application sent!
There was an error! Please try again.

Stay in touch!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.