Skip and go to main content

Recruiter

Image

RECRUITER

Til vores kontor i København leder vi efter en inhouse Recruiter, der brænder for at finde og ansætte de bedste profiler inden for den digitale branche til vores teams.  

Som vores nye Recruiter bliver dine hovedopgave at varetage rekrutteringsprocessen fra start til slut for vores forskellige teams inden for Digital Marketing, Design og UX. Du bliver en del af vores People and Culture team og vil komme til at arbejde tæt sammen med vores hiring managers på tværs af virksomhedens teams. Du bliver også involveret i projekter, der er relateret til Talent Acquisition så som employer branding, procesoptimering m.m. Det vil være din primære opgave at finde frem til kandidaten til underskriften er sat på kontrakten – og sikre at vi løbende tiltrækker, opbygger og vedligeholder en pulje af velegnede kandidater, som kan ansættes efter behov til vores stillinger i Danmark.

Du kommer til at være en del af et travlt og ungt miljø med kloge hoveder, som arbejder for et udvalg af store internationale brands. Vi er ivrige efter at ansætte de mest talentfulde eksperter i branchen, men vi leder også efter det perfekte Dept-match: Ivrig efter at lære, inspirerende, stræber efter en bedre verden, tager scenen, en futurist i hjertet –  klar til at skåle med os efter en vellykket uge. 

DU:

 •   Har 3-5 års erfaring med at rekruttere digitale profiler inden for digital marketing, UX, tech og design –  gerne for digitale bureauer eller konsulenthuse.
 •   Har dokumenteret erfaring med at placere kandidater i faste stillinger op til manager / director niveau.
 •   Vil være den primære kontakt til vores globale rekrutteringsteam.
 •   Har erfaring med rekrutteringssystemer som f.eks. Greenhouse
 •   Er i stand til – og har erfaring med – at styre hele rekrutteringsprocessen, herunder at slå stillingen op, headhunting, screening, arrangere jobsamtaler, forhandling og onboarding.
 •   Har erfaring med at bruge de sociale medier til at lede efter, finde, tiltrække og kontakte potentielle kandidater.  
 •   Kan researche markedet og opbygge talentpuljer.
 •   Er altid på jagt efter nye og innovative måder, hvorpå vi kan forbedre rekrutteringsprocessen og dermed imødekomme vores voksende virksomhedskrav. 

VI TILBYDER:

 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste (data-drevne, analytiske og forretningsorienterede) bureauer.
 • En lækker, sund og varieret frokost.
 • En masse sjove begivenheder som f.eks. fredagsbar med tema, firmafester og bordfodbold. 
 • En arbejdsplads i et moderne og nyrenoveret kontor på Christianshavn.
 • Fleksible arbejdsvilkår; herunder muligheden for at arbejde hjemmefra.
 • Løn efter kvalifikationer inkl. betalt mobiltelefoni, bærbar, internet og mange andre gode fordele.

Din løn vil blive baseret ud fra erfaring og kompetencer.

HVEM ER VI?

Hej, vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau, der forener kreativitet, teknologi og data. Vi hjælper virksomheder med at bygge og accelerere deres digitale produkter, services og marketing. Vores team på over 1750 erfarne specialister er til stede i over 13 lande på tværs af både Europa og Nord- og Sydamerika, inklusiv vores kontor i hjertet af København med omkring 100 medarbejdere. Vi arbejder for internationale brands som Magasin, JYSK, JBL, Steelseries, Patagonia, Bose og mange flere.
www.deptagency.com/en-dk/

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name without using special characters
Please enter your first name without using special characters
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number and start with the landcode. Example: +123000000
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Some fields might be missing information, or it could be that the filesize of the attached document is too large. Please revise your application.
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.