Internship Copywriter

Design & Technology NL

Voor ons kantoor in Amsterdam/Rotterdam zoeken we iemand die denkt in one liners, slogans en creatieve copy.

For this role, we’re looking for somebody fluent in Dutch. 

We zijn op zoek naar een yung Copywriter die snapt dat die titel ook best zonder hoofdletter geschreven had mogen worden. Jij bent geweldig leuk met letters, dodelijk in deadlines halen en oneindig interessant op het internet. Goede grammatica hoort uiteraard bij je arsenaal, maar vooral humor, creativiteit en lef maken deel uit van je munitie om de klant én je collega’s elke dag omver te blazen. Niet alle ervaring? Geen zorgen, zolang je maar wilt leren helpen wij je op weg!

Als copywriter bij Dept is de klant jouw numero uno. Naast leuke collega’s en de oneindige stroom aan snacks natuurlijk. En die klanten, die zijn lekker hoor. Houd je vast; komen ze: we noemen een bol.com, Consumentenbond, Netflix, Oxxio, Mauritshuis en Bugaboo. Ook maak je deel uit van het Dept marketing team, waarin je zowel schrijft voor onze eigen Depsters als de buitenwereld. Je werkt nauw samen met ons team van designers, copywriters, strategen en algeheel geweldig volk dat je leert het hoofd koel te houden en je teksten heet. 

Nu even zonder dollen: wij zijn gewoon een digital agency dat hard groeit, op zoek naar een leuke stagiair. Jonge mensen, knappe koppen, iets met ambitie en bedrijven accelereren. We houden van talent (want: altijd goed), maar het gaat ook om de perfecte Dept-fit. Dat we in elkaar klikken als Lego of in elkaar knallen als Tetris, zeg maar. Op geheel professionele wijze uiteraard. Dat maakt alles leuker: van de maandagochtend meetings tot de vrijdagmiddagborrel en al het werk daartussenin.

 

Klinkt dit goed? Ja hè. Hup, solliciteren maar! 

Let op: Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je in Nederland wonen en studeren.

Jij:

 • Ademt digital én zuurstof;
 • Spreekt en schrijft vloeiend Engels;
 • Bent analytisch, flexibel en functioneert zowel solo als samen;
 • Studeert iets in de richting van media, communicatie, taal, internet, memes, TikToks… you get the point;
 • Bent fulltime beschikbaar vanaf september 2021. De duur van de stage is bespreekbaar.

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • Een door ons gefaciliteerde thuiswerk setup;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes*;

*Houd er rekening mee dat we ons tijdens COVID-19 houden aan de toepasselijke overheidsbeperkingen op sociale afstandelijkheid en bijeenkomsten. Daarom zullen er in dit stadium geen persoonlijke evenementen en bijeenkomsten zijn. We kijken ernaar uit om dit in de toekomst nog eens te kunnen doen. Ondertussen vinden we nog steeds creatieve manieren om op afstand met ons team te vieren, contact te maken en te genieten.

Wie zijn wij?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met de meest ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. 

Bij Dept verwelkomen we talent met elke nationaliteit, achtergrond en oriëntatie. We geloven in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt voor wie ze zijn en wat ze doen.

Solliciteer nu via Whatsapp: +31 6 82 05 34 32

Application sent!
There was an error! Please try again.

Stay in touch!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.