Internship 3D Motion Design

Design & Technology NL

We zijn op zoek naar een veelzijdige 3D Motion Design intern die begrijpt hoe je statisch ontwerp tot leven brengt. Een intern met een creatieve geest, die het 3D Motion team in onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam een extra push wil geven. We beloven je dat je niet het gevoel zult hebben dat je op de set staat van een saaie sitcom of vastzit in een stoffig kantoor uit de jaren 80. Kom anders gewoon eens kijken.

Tijdens deze stage ga je aan de slag alsof je de Usain Bolt van 3D en motion design bent. We geven je alle aandacht, feedback, begeleiding, GIFs en high fives die je nodig hebt om een professional te worden die opvalt. We zorgen ervoor dat je talenten hun volledige potentieel bereiken. En ben je klaar met je stage, dan heb je enorm veel ervaring in dit vakgebied en het werken met A-list klanten. Oh, en een portfolio waar je u tegen zegt natuurlijk.

Als 3D Motion intern bij Dept is de klant jouw numero uno. Naast leuke collega’s en de oneindige stroom aan snacks. En die klanten, die zijn lekker hoor. Houd je vast; komen ze: we noemen een bol.com, Consumentenbond, Netflix, Oxxio, Mauritshuis en Bugaboo. Ook zal je deel uitmaken van het Dept marketing team, waarin je motions maakt voor zowel onze eigen Depsters als de buitenwereld. Je werkt nauw samen met ons team van designers, developers, strategen en algeheel geweldig volk dat je leert het hoofd koel te houden en je motion creaties heet. 

Nu even zonder dollen: wij zijn gewoon een digital agency dat internationaal hard groeit en op zoek is naar een leuke stagiair. Jonge mensen, knappe koppen, iets met ambitie en bedrijven accelereren. We houden van talent (want: altijd goed), maar het gaat ook om de perfecte Dept-fit. Dat we in elkaar klikken als Lego of in elkaar knallen als Tetris, zeg maar. Op geheel professionele wijze uiteraard. Dat maakt alles leuker: van de maandagochtend meetings tot de vrijdagmiddagborrel en al het werk daartussenin.

Bij Dept verwelkomen we talent met elke nationaliteit, achtergrond en oriëntatie. We geloven in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt voor wie ze zijn en wat ze doen.

 Klinkt dit goed? Ja hè. Hup, solliciteren maar! 

Voor deze rol is het vereist dat je bij je sollicitatie een (link naar je) portfolio meestuurt.

JIJ:

 • Bent gepassioneerd over / gek op 3D en Motion design;
 • Begint niet te zweten bij het horen van terminologie zoals Easings, Espressions, Null objects, Material Editor en HDRI’s;
 • Hebt aantoonbare ervaring met Cinema 4D (of vergelijkbare software) en bent ook handig met Adobe After Effects;
 • Beschikt over basisvaardigheden voor het uitwerken van prototypes (Principle, ProtoPie of vergelijkbare software), videobewerking (Premiere) of audiobewerking (Audition). Dat zijn bonuspunten!;
 • Bent pro-actief, flexibel en functioneert zowel solo als samen;
 • Hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Studeert uiteraard iets relevants in de richting van 3D motion design;
 • Bent fulltime beschikbaar vanaf september 2021. De duur van de stage is bespreekbaar.

 WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • Een door ons gefaciliteerde thuiswerk setup;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Twee keer per week een kosteloze bootcamp;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Een NS-Business Card (indien je geen recht meer op hebt op een studenten OV);
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes*.

Wie zijn wij?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met de meest ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben. 

 

Solliciteer nu via Whatsapp: +31 6 82 05 34 32Application sent!
There was an error! Please try again.

Stay in touch!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.