Data & Intelligence

Wat je business ook is, dit is de nieuwe realiteit: winnen doe je alleen met de beste datasystemen en –functies. Data is je bouwsteen voor digitale transformatie en personalisatie. Maar dataprojecten kunnen zich ook jaren voortslepen bij gebrek aan een duidelijke visie en KPI’s om je strategie en beslissingen te sturen.

Het verzamelen, interpreteren en vertalen van data naar bruikbare inzichten is één van de speerpunten in ons dagelijkse werk. Ons team van ruim honderd data scientists en analisten gebruikt data- en segmentatiestrategieën om besluitvorming te onderbouwen en effectieve brand experiences te ontwikkelen. We identificeren quick wins en geven die voorrang. Want data is pas relevant als je begrijpt welke betekenis erachter zit. Daarom helpen we je met gebruiksvriendelijke platformen en dashboards om nieuwe bronnen voor groei te vinden.

Hoe we kunnen helpen

Met behulp vanverschillende  onderzoeksmethoden helpen we je graag om je doelgroep van A tot Z te leren kennen. Wie zijn je favoriete klanten en hoe gedragen ze zich? Welke apparaten en kanalen gebruiken ze? Helpt het ontwerp van je website of app gebruikers om hun doel te bereiken? We vinden het antwoord op deze en andere vragen voordat je vervolgstappen  neemt.

Data uit webanalyses vertellen ons precies wat bezoekers op je platform doen. Maar ze laten één vraag onbeantwoord: waaróm doen ze wat ze doen? Dat is waar kwalitatief onderzoek, zoals interviews en gebruikerstesten, worden ingezet. Voor een compleet beeld van het gebruikersgedrag.

We hebben de kennis en ervaring om vervolgens een Customer Data Platform (CDP) voor je op te zetten. Daarmee krijg je de beschikking over een uitgebreide, centrale database met 360⁰ klantprofielen. Met een Data Management Platform (DMP) ben je verzekerd van gedetailleerd inzicht in de verschillende doelgroepsegmenten. Hierdoor kun je de juiste bezoekers op het juiste moment targetten. En natuurlijk helpen we je om binnen de grenzen van de privacywetgeving te blijven, nu en in de toekomst..

Met de inzet van slimme en krachtige datatools zet je de koers naar groeien degelijk onderbouwde besluiten. Weten waarom je doet wat je doet leidt immers altijd sneller tot de gewenste resultaten.

Meer services in Data & Intelligence