Skip and go to main content

Werkstudent Website Testing

Image

Als werkstudent bij Dept leer je ontzettend veel. Van je collega’s, van klanten, maar vooral van de dingen die je zelf doet. We zijn geen grote, logge organisatie waarbij je constant hetzelfde klusje uitvoert. Geen dag is hetzelfde.

Jij gaat je bezighouden met het testen van onze projecten voordat deze naar de klant gaan. Daarom verwachten we dat je een Pietje Precies bent. Tijdens je werkzaamheden leer je veel over functioneel en crossbrowser testen en ga je ook aan de slag met performance en security.

De developers zeggen wel dat het project klaar is, maar het is nog niet langs jou geweest! Jij legt je vinger al op de zere plek voordat de klanten überhaupt de mogelijkheid hebben gehad om de pagina of app te openen. En daar wordt iedereen blij van. Jij, onze developers en onze klanten. Want dit verhoogt de kwaliteit van het project en voorkomt een hoop gedoe nadat het project is opgeleverd.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals  Eneco, Kempen, Dierenopvang Amsterdam, Nationale Opera & Ballet, Triumph Motorcycles en ABN AMRO. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

 • Hebt een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar technologie;
 • Vindt technologie niet alleen ontzettend gaaf, maar weet dat de eindgebruiker altijd centraal staat;
 • Switcht moeiteloos je mindset naar die van de klant, naar de eindgebruiker, de developer en weer naar jezelf;
 • Hebt een zevende zintuig voor bugs en weet dat het succes van projecten afhangt van de details;
 • Kan in een oogwenk switchen van serious naar play;
 • Hebt affiniteit met social media, advertising en technologie…

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een bootcamp die niets kost.

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number, starting with your landcode and a maximum of 10 numbers
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume
Please upload your resume
upload motivation
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Error

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.