Skip and go to main content

Student Finance Assistent (student worker)

Image

Er du en alsidig teamplayer, der motiveres af at arbejde i et bredt spændingsfelt, så er du muligvis vores næste kollega!

Til vores kontor i København søger vi en Student Finance Assistent til at hjælpe med at sikre, at virksomhedens regnskabsfunktioner og operationelle procedurer forbliver kompatible, effektive og produktive. 

Som Finance Assistent vil du arbejde tæt sammen med vores lokale økonomifunktion og vores internationale Finance Team i Holland. Baseret på din viden, erfaring og ambitioner vil du (delvist) være ansvarlig for processer inden for fakturering, lønkørsel og månedsluk, herunder kontrol af P&L rapporter samt være med til at sikre en flydende kreditkontrol og debitorstyring. Derudover vil du tage del i diverse ad hoc projekter, såsom integration af akkvisitioner, standardisering af digitale arbejdsprocesser og integrering af nye systemer. 

Du vil komme til at arbejde i et pulserende miljø i en virksomhed i vækst, der opererer i et spændende og dynamisk miljø. Vi er ivrige efter at ansætte de mest talentfulde medarbejdere, men vi leder også efter en der har et perfekt Dept-fit. En person der er ivrig efter at lære, inspirere og stræber mod en bedre verden, tager scenen, er futurist i hjertet og en der vil deltage i en gang bordfodbold og andre sociale aktiviteter engang imellem. På alle måder leder vi efter unikke individer, der er i stand til at styrke vores kollektiv.

HVOR

København

DIG

 • Du er i begyndelse af en relevant kandidatuddannelse som f.eks. økonomi, finansiering, cand.merc. eller lignende på et universitet eller en handelshøjskole.
 • Du har solid erfaring med Excel/Google Sheets
 • Du har stærke kommunikative evner, er systematisk og grundig – du fyldes af energi ved at hjælpe andre
 • Er flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
 • Du går efter ambitiøse mål både i din tilgang til opgaver og i kommunikation med andre.
 • Du er en holdspiller med drivkraft og lidenskab, sjov og nem at samarbejde med, og du nyder at møde og arbejde med nye mennesker, mens du er åben for udfordringer og ændringer.

VI TILBYDER

 • Mulighed for at gøre det du gør bedst, og rig mulighed for videreudvikling af dine kompetencer
 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste (data-drevne, analytiske og forretningsorienterede) bureauer
 • Gratis frokost med lækker, sund og varieret mad
 • En masse sjove begivenheder som fredagsbarer, firmafester, årlig Dept Festival osv.
 • En arbejdsplads i et nyt moderne kontor med flere balkoner ud mod Christianshavn Kanal
 • Opstigning fra metroens undergrund og BUM – så har du din arbejdsplads inden for 50 skridt

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med opstart fra primo/medio august. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Din løn vil blive baseret ud fra erfaring og kompetencer.

HVEM ER VI?

Hej, vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau med over 1500 erfarne tænkere & skabere. Et bureau, der forener kreativitet, teknologi og data. Vi genopfinder og accelererer din digitale virkelighed ved at skabe oplevelser, som brugerne vil have, og som virksomheder har brug for. www.deptagency.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number, starting with your landcode and a maximum of 10 numbers
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Some fields might be missing information, or it could be that the filesize of the attached document is too large. Please revise your application.
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.