Skip and go to main content

Paid Search Intern (Native Danish)

Image

Til vores kontor i København er vi på udkig efter en dansk Paid Search Intern, der har lyst til at bidrage til at skabe stærke online resultater for vores kunder.

Vi leder efter en praktikant, der kan starte i løbet af sommeren/efteråret, og som kan arbejde min. 30 timer/ugen i mellem 5-12 måneder. Som Paid Search Intern bliver du en del af vores SEM-team (Search Engine Marketing), hvor du vil hjælpe med at sikre annoncer af høj kvalitet til vores kunder på diverse søgemaskiner såsom Google. Du får muligvis også mulighed for at arbejde med betalt annoncering på andre digitale marketingkanaler, herunder Facebook. Her vil du hjælpe med at sikre, at vi rammer vores kunders målgrupper med den rigtige approach og samtidig hjælpe med at opnå trafik af høj kvalitet  til vores kunders hjemmesider. Du vil deltage i alt fra den operationelle udførelse til strategiplanlægningen. Du vil blive en del af et dygtigt, ungt team, der er ambitiøse og professionelle.

Ja, vi er ivrige efter at finde de mest talentfulde profiler i gamet, men vi leder også efter et perfekt Dept-fit. En person, der er ivrig efter at lære, inspirerer og stræber efter en bedre verden, tager scenen og er en person, der nyder at deltage i sociale aktiviteter og være sammen med sine kollegaer.

DU:

 • Har dansk som modersmål og er velbevandret på engelsk
 • Skal kunne arbejde min. 30 timer om ugen under praktikopholdet 
 • Har gode skrivefærdigheder både på dansk og engelsk
 • Er optaget på en relevant videregående uddannelse på f.eks. CBS, AAU eller KU
 • Har lyst til at anvende dine færdigheder inden for kommunikation, digital marketing og online salg
 • Er kreativ når det kommer til udarbejdelse af tekster
 • Skriver fejlfrit
 • Kan levere skarpe salgstekster
 • Er fleksibel, struktureret, målrettet og selvstændig
 • Har et højt drive, lyst til at lære og er ambitiøs

VI TILBYDER:

 • Løn under praktikopholdet (5000 DKK) 
 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste data-drevne, analytiske og
  forretningsorienterede bureauer
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største e-commerce virksomheder
 • Et spritnyt kontor i hjertet af København med god plads til teamwork breakouts og fokus-zoner og som er designet med henblik på de mange after-hours sociale aktiviteter, der foregår i virksomheden.
 • En lækker, sund og varieret frokost
 • Et ungt, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med bordfodbold, Playstation, fredagsbarer og andre sjove begivenheder

HVEM ER VI?

Hej, vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau, der forener kreativitet, teknologi og data. Vi hjælper virksomheder med at bygge og accelerere deres digitale produkter, services og marketing. Vores team på over 1750 erfarne specialister er til stede i over 13 lande på tværs af både Europa og Nord- og Sydamerika, inklusiv vores kontor i hjertet af København med omkring 100 medarbejdere. Vi arbejder for internationale brands som Magasin, JYSK, JBL, Steelseries, Patagonia, Bose og mange flere.
www.deptagency.com/en-dk/

Hvis du har nogle spørgsmål ang. stillingen, er du velkommen til at kontakte vores People Operations Assistant Sofie Santiago Holst – [email protected] 

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name without using special characters
Please enter your first name without using special characters
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number and start with the landcode. Example: +123000000
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Some fields might be missing information, or it could be that the filesize of the attached document is too large. Please revise your application.
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.