Skip and go to main content

Copywriter (Native Danish)

Image

Du har nu taget det første skridt mod din nye stilling i Dept på Christianshavn. Klar til at tage det næste…?

Vores kontor i København vokser, og det giver nye og spændende muligheder i markedet. Vi leder derfor efter en passioneret copywriter til vores kontor på Christianshavn.

Vi søger en skarp og dygtig copywriter, der elsker at producere content og har øje for detaljen – også når det nogle gange går lidt stærkt. Så kan du kreere unikke tone-of-voices, og kan dine tekster skabe engagement og nysgerrighed? Så er det måske dig, der skal være Dept Agencys nye danske copywriter!

Du vil arbejde på tværs af vores specialistteams, hvor du vil være ansvarlig for at definere og formulere unikke tone-of-voices for vores mange forskellige typer af kunder. Du emmer af kreativitet og kan skabe levende fortællinger inden for de rammer vores kunder nu engang har, hvad end det er en hel hjemmeside eller 150 tegn til en paid search annonce. Du skal ligeledes assistere vores marketing team med content til branding af Dept.

Udover, at du elsker at skrive og kreere inspirerende og levende budskaber, der rammer målgruppen helt rigtigt, har du måske også allerede en forståelse for digital marketing og har arbejdet med kommercielle kunder. Har du produceret tekster til hjemmesider før – er det et kæmpe plus! Har du også kendskab til SEO? Endnu bedre! Hvis ikke, så lover vi at fortælle dig alle de hemmelige tricks, der kan føre dine tekster helt til tops i Google – så længe du er frisk på at lære det.

Vi sætter pris på kvalifikationer såsom project management skills eller mindre ledelseserfaring. Allerede fra start forventer vi, at du deler ud af din viden og sparrer med vores mere end 25 dedikerede sprogspecialister. Der vil også være mulighed for, at du selv kan præge, drive og opbygge dit eget copywriter-team på sigt.

Hos Dept er vores vigtigste opgave at skabe online succes for vores kunder. Det gør vi gennem forskellige performance marketing discipliner (Paid Social, Display, Youtube-annoncering, Paid search og SEO) samt ved at designe og udvikle de bedste online-løsninger. Vi arbejder hele tiden på at kunne løse nye typer af opgaver, så har du erfaring med eksempelvis community management er dette et plus.

Vi er en social og uformel arbejdsplads, der nyder at mødes uden for arbejdstiden i både faglige og knap så faglige sammenhænge, dyste i bordfodboldturneringer og generelt skabe et rart, hyggeligt og dynamisk arbejdsmiljø – hvilket du selvfølgelig også skal have lyst til at være en del af, hvis du vil med ombord.

HVEM ER DU?:

 • Du har min. 2-3 års erfaring med copywriting eller readaktionelt arbejde
 • Du kan skabe fængende og levende tekster, der har målgruppen for øje
 • Du har en relevant uddannelse, men om det er inden for journalistik, marketing eller kommunikation er underordnet
 • Du kan skabe unikke tone-of-voices og branduniverser
 • Du er kreativ, og evner at fortælle en historie fra forskellige vinkler
 • Du har et godt drive, arbejder struktureret og selvstændigt
 • Du er en sand team-player, der ønsker at dele ud af sin viden og erfaring
 • Du er sulten efter at lære og udvikle dine kvalifikationer inden for copywriting yderligere
 • Du har næsten altid højt humør og kan samarbejde med folk med andre faglige kompetencer

VI TILBYDER:

 • Muligheden for at arbejde i et af Europas fedeste (data-drevne, analytiske og
  forretningsorienterede) bureauer
 • Muligheden for at arbejde med store danske kunder inden for mode, livsstil, teknologi og design
 • En lækker, sund og varieret frokost
 • En masse sjove begivenheder som fredagsbarer, temafester, vinklub osv.
 • En arbejdsplads i et nyt moderne kontor med flere balkoner ud mod Christianshavn Kanal
 • Opstigning fra metroens undergrund og BUM – så har du din arbejdsplads inden for
  50 skridt
 • Løn efter erfaring og kvalifikationer

HVEM ER VI?

Hej, vi er Dept – et internationalt, digitalt bureau, der forener kreativitet, teknologi og data. Vi hjælper virksomheder med at bygge og accelerere deres digitale produkter, services og marketing. Vores team på over 1500 erfarne specialister er til stede i over 13 lande på tværs af både Europa og Nord- og Sydamerika. Vi arbejder for internationale brands som JYSK, Samsung, Bose, Formula E, Bugaboo, Zalando, Netflix og mange flere. www.deptagency.com/en-dk/.

SÅDAN SØGER DU

Hvis du vil med ombord hos Dept, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, kontakt vores SEO Director Jesper Hoettges Hansen fra på mail: [email protected].

Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name without using special characters
Please enter your first name without using special characters
Please enter a valid email address
Please enter a valid mobile phone number and start with the landcode. Example: +123000000
Please enter a valid url
Please enter a valid url
upload resume *
Please upload your resume
upload motivation *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Some fields might be missing information, or it could be that the filesize of the attached document is too large. Please revise your application.
One moment please...

Just a final note! Your secret is safe with us. While searching for the most talented professionals, we gather a lot of information. But no worries. We guarantee your personal data will be stored safely. By sending out your application form, you will agree to our Privacy Policy.

Life @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.