Back to all articles

DEPT® og Tribe Company skaber en virtuel 3D-festival til Eurovision Song Contest 2021

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
3 min read
Date
7 May 2021

Det digitale bureau DEPT® skaber i samarbejde med Rotterdam Festivals og entertainment-bureauet Tribe Company en banebrydende virtuel oplevelse, og den første af sin slags til Eurovision Song Contest 2021. Den skræddersyede 3D-verden vil give de tusinder besøgende, som normalt ville deltage i begivenheden, en unik og virtuel oplevelse.

Fans fra hele verden kan i år deltage i Eurovision uden at forlade deres egen stue. Den digitalt tilgængelige oplevelse gør det muligt for et bredere publikum at tage del i festen og fejre sammen både dag og nat. Programmet er spækket med koncerter lige fra artister som Johnny Logan og Afrojack til The Junior Song Festival.

Renske Satijn, direktør for Rotterdam Festivals: Vi er meget stolte af den allerførste online Eurovision Village og det spændende program. Alle er velkommen, og den virtuelle oplevelse er gratis og åben 24/7. Jeg er glad for, at det ved hjælp af en ‘next-level’ virtuel begivenhed er muligt at give de besøgende den festivalfølelse som hører med til Eurovision. Det er et specielt og spændende projekt, som vi sammen med DEPT® og Tribe Company teamet har været i stand til at gennemføre på rekordtid.”

3D-festivalkortet er designet til et internationalt publikum, hvor folk har mulighed for at møde hinanden, nyde forestillinger, danse sammen og endda få makeup-tips til deres skarpeste Eurovision-look. Festivalens elektriske atmosfære kan virkelig mærkes hjemme i stuen, da festdeltagere næsten befinder sig i Rotterdam, vandrer forbi ikoniske steder og oplever byens stemning.

”Siden Corona er vi begyndt at fokusere mere på virtuelle begivenheder, der virkelig forbinder mennesker,” siger Jonas Roland Therkildsen, Managing Director hos Dept “For eksempel organiserede vi vores egen virtuelle Dept-festival, byggede den digitale inspirationsdag til bol.com og et online campus for Avans University of Applied Sciences. Eurovision Village med millioner af seere er et bevis på, at selv de mest legendariske begivenheder med store ideer bag kan omdannes til digitale events.”

 Oplev den virtuelle Eurovision Village 2021 på www.eurovisionvillage.com fra den 15. til den 23. maj. Det bliver en enestående begivenhed, du ikke vil gå glip af!

More Insights?

View all Insights

Questions?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen