Skip and go to main content

News April 03, 2020

Dept bliver forhandler af Google Cloud og Google Marketing Platform

Image

Det digitale bureau, Dept er blevet forhandler af både Google Cloud og Google Marketing Platform. Alsidigheden og kapaciteten af disse Google-produkter er en perfekt kombination, som gør det muligt for Dept at betjene kunder over hele verden, endnu bedre og mere effektivt.

Efter grundig behandling er Dept blevet forhandler af Google Cloud og Google Marketing Platform: En platform bestående af værktøjer som Google Analytics 360, Display & Video 360, Search Ads 360, og Google Optimize 360. Som en del af behandlingen fremlagde Dept et pitch, som indeholdt forskellige kundecases.

“Denne nye status som forhandler er en reel milepæl for Dept i vores Google-partnerskab,” udtaler Depts Administrerende Direktør, Dimi Albers. “Vi udmærker os endnu mere som fremtidens digitale bureau, og vi viser, at vi etablerer stærke partnerskaber, hjælper vores kunder i vid udstrækning, og at vi forstår data og medier som ingen andre.”

Cristian van Nispen, Chef for Data & Intelligence hos Dept, konkretiserer den udvidede kundeservice: “Med Dept som forhandler kan vores kunder få deres egen Google-licens, der gør dem til ejer af alle deres data, og gør det muligt for dem at kontrollere deres technology stack. Derfor kan dette give en økonomisk fordel for kunden, da de er mindre afhængige af tredjepart.”

Det har længe været en klar motivation for Dept at opnå en ambitiøs position på markedet, og netop Google Cloud Solutions, som bruges til kunderne, styrker brugen af Google Marketing platformen.

Questions? We're here to help!

Whoops!

If you're reading this, you unfortunately can't see the form that's supposed to be here. You probably have an ad blocker installed. Please switch off your adblocker in order to see this form.

Still encountering problems? Open this page in a different browser or get in touch with us: [email protected]