Back to all articles

DEPT® bliver forhandler af Google Cloud og Google Marketing Platform

Peter Dam-Johnsen
Peter Dam-Johnsen
Commercial Director
Length
2 min read
Date
3 April 2020

Det digitale bureau, DEPT® er blevet forhandler af både Google Cloud og Google Marketing Platform. Alsidigheden og kapaciteten af disse Google-produkter er en perfekt kombination, som gør det muligt for DEPT® at betjene kunder over hele verden, endnu bedre og mere effektivt.

Efter grundig behandling er DEPT® blevet forhandler af Google Cloud og Google Marketing Platform: En platform bestående af værktøjer som Google Analytics 360, Display & Video 360, Search Ads 360, og Google Optimize 360. Som en del af behandlingen fremlagde DEPT® et pitch, som indeholdt forskellige kundecases.

“Denne nye status som forhandler er en reel milepæl for DEPT® i vores Google-partnerskab,” udtaler Depts Administrerende Direktør, Dimi Albers. “Vi udmærker os endnu mere som fremtidens digitale bureau, og vi viser, at vi etablerer stærke partnerskaber, hjælper vores kunder i vid udstrækning, og at vi forstår data og medier som ingen andre.”

Cristian van Nispen, Chef for Data & Intelligence hos DEPT®, konkretiserer den udvidede kundeservice: “Med DEPT® som forhandler kan vores kunder få deres egen Google-licens, der gør dem til ejer af alle deres data, og gør det muligt for dem at kontrollere deres technology stack. Derfor kan dette give en økonomisk fordel for kunden, da de er mindre afhængige af tredjepart.”

Det har længe været en klar motivation for DEPT® at opnå en ambitiøs position på markedet, og netop Google Cloud Solutions, som bruges til kunderne, styrker brugen af Google Marketing platformen.

More Insights?

View all Insights

Questions?

Commercial Director

Peter Dam-Johnsen