Media

Det er let at miste overblikket med de mange muligheder inden for digital marketing, når du skal finde ud af, hvilken der passer til dig. En effektiv marketingstrategi bygger på flere taktikker, hvor betalt mediedækning bliver stadigt vigtigere for at nå ud til den rette målgruppe på det rette tidspunkt og med det rette budskab. Vores kreative og datadrevne eksperter tænker de store tanker , så de kan udarbejde effektfulde mediekampagner for dig.

Vores betalte medieservices

Moderne teknologi og tilgængeligheden af data giver os mange muligheder, når det handler om digital marketing. Vi kommer stadig flere sociale platforme til, som f.eks. LinkedIn, Google Shopping, Twitch og TikTok, og mediekøb er under forandring til en computerdrevet aktivitet. Derfor er de digitale marketingsfolks rolle under forandring – fra udelukkende gennemførelse til nu strategi og udvikling.

Vi har gjort det til vores mission at udtænke de mest virkningsfulde, prisvindende digitale mediekampagner. Vi ved nøjagtigt, hvilke kanaler vi skal bruge for at levere dit budskab når og hvor som helst det er mest relevant, og vi har omfattende ekspertise inden for søgemaskineannoncering.

Sådan kan vi hjælpe

Vi starter med at udarbejde en struktureret KPI-tilgang, så vi kan måle alle medieaktiviteter i hvert enkelt fase af kunderejsen. Det næste skridt afhænger af indholdet og mediet – tænk sociale medier og søgemaskinetilstedeværelse, annoncering på digitale radiokanaler, tilpassede videoannoncer, tv-reklamer og programmatisk annoncering. Vi implementerer og optimerer løbende ved hjælp af faktabaserede beslutninger i stedet for mavefornemmelser, og vi samarbejder ofte med nogle af vores foretrukne mediepartnere.

Det er ekstremt vigtigt for os, at vi er gennemsigtige i forhold til det, som vi leverer. Hvordan sikrer vi dette? Vi inkluderer en komplet oversigt over alle digitale mediedata, medieudgifter og aktiviteter i dine månedlige rapporter. Disse rapporter viser, hvordan hver enkelt krone er blevet brugt. Ingen skjulte omkostninger. Ingen hemmeligheder.

Vi bruger tilskrivningsmodeller, så du får klar indsigt i alle berøringspunkter igennem kunderejsen, og hvordan de har klaret sig. Og takket være maskinlæring sikrer vi, at du får mest muligt ud af dit mediebudget.

Flere services i Medier

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.