Content creation

Intelligent performance marketing sikrer, at I når ud til jeres målgruppe. Men for virkelig at fænge den har du brug for effektrigt indhold. Indhold drevet af relevans.

Hos Dept kombinerer vi vores indholdsudvikleres talent med vores datamedarbejderes omfattende viden. Resultatet er, at vi kan levere effektrigt indhold til jeres brand samt ekspertisen til at markedsføre det ordentligt. Indholdet er relevant for jeres målgruppe, og det optimerer samtidig jeres brandidentitet.

Tilpasset story telling

Effektive kampagner starter med en historie, der vækker målgruppens interesse. En målgruppe, der først og fremmest er meget mangfoldig. Som forventer tilpasset indhold, der faktisk henvender sig til den enkelte. Derfor fokuserer vores content marketing-folk ikke blot på indholdet, men også på fremragende målretning via fantastiske kampagner.s.

Hold det relevant

Trends kommer og går inden for content marketing. Bare fordi noget er det nye sort, betyder det ikke, at det også er det rigtige (og det eneste rigtige) for jeres brand. Det er naturligvis nødvendigt at holde øje med, hvad der foregår i øjeblikket, og hvad der virker, for at holde sig i top. Men vi må ikke glemme, at uanset hvilket udtryk, værktøj eller medie du benytter, afhænger succesen af kreativt, engagerende og relevant indhold.

Sådan kan vi hjælpe

Vi skaber indhold til fantastiske brands hver eneste dag. Det spænder fra socialt indhold til brandhistorier, fra dynamiske bannere til interaktive visuelle elementer og hele hjemmesider. Vores styrke er i vores evne til at kombinere data med kreativitet. Vi starter med en dybdegående analyse af tallene – denne analyse danner grundlaget for de koncepter, vi udvikler. Derefter vækker vi konceptet til live med fotos, video, grafisk design, animationer og/eller tekst for at gøre det enestående.

Hvad er formålet med det hele? At skabe og markedsføre sjovt, rørende eller smukt indhold, der er engagerende. Som rammer folk i hjertet, så de deler det med deres venner, eller holder en fest i kommentarsektionen. Som bringer jeres målgruppe tættere på jeres brandidentitet. Fordi jeres identitet som et brand afgøres af, hvordan I kommunikerer med jeres folkemængde.

Lad os høre fra dig!

To make your website user experience as easy and personal as possible, we make use of cookies. We also use them to ensure we and third parties can serve advertisements that are relevant to you.