Skip and go to main content

June 3

Feed Based Advertising

Image

Ønsker du at nå ud til flere potentielle kunder med en unik og skræddersyet annonce? Nu har du chancen for at nå ud til de rette personer og samtidig få øget synlighed på internettet med Feed Based Advertising.

Feeds er grundlaget for enhver kampagne. Det er derfor vigtigt at have i mente, at optimering af datafeeds ikke kun er for at rette datafejl og opfylde de krav, som hver kanal har – det er også en enestående mulighed for at øge ROI for dine kampagner ved at oprette bedre titler, brugerdefinerede etiketter, kategorier og meget mere. Dine annoncer kombineres og tilrettelægges på en dynamisk måde, der specifikt tilpasser sig potentielle kunder og selve kontaktsituationen med dem – og dette gøres på en fuldstændig automatiseret måde. Kom og lær hvor nemt det er at sælge mere med optimerede datafeeds.

Kom og vær med på vores næste Dept Talk mandag d. 3 juni, fra kl. 8.00 – 11.00.
Du vil her få muligheden for, at lære hvordan man konstruerer sådanne feeds, hvilke fordele det kan have for dig og din virksomhed, samt en masse gode råd og ideer fra eksperterne.

Vi håber på at se dig til nogle lærerige timer sammen.


Agenda

8.00 – 8.30: Registrering & morgenmad

8.30 – 8.40: Velkomsttale, Lasse Rasmussen, Dept

8.40 – 9.10: Sælg mere med optimerede datafeeds, Jacques van der Wilt, DataFeedWatch

9.10-9.30: “The future of search” : Hvordan ser Google, at search bevæger sig?, Martin Collignon, Google

9.30 – 9.45: Pause

9.45 – 10.25: Break-out sessioner hvor der er mulighed for, at vælge 2 ud af de 3 foredrag.

  • Google/CSS Shopping og vigtigheden af pris med Thomas Byskov Madsen, Dept
  • Feed Driven Text Ads med Jacques van der Wilt, DataFeedWatch
  • Sådan automatiser du din search kampagner med feeds, Martin Collignon, Google

10.25 – 10.30: Farvel og tak


speakers

Image

Sælg mere med optimerede datafeeds

Jacques van der Wilt, DataFeedWatch

Jacques van der Wilt er specialiseret i digital marketing. Han har arbejdet i online medier siden begyndelsen af 90’erne, og har haft ledende stillinger i USA og flere europæiske lande. I 2013 startede han DataFeedWatch. DataFeedWatch gør det muligt for webshops at optimere deres produkt data feeds og deres kampagne resultater via end 1000 shopping kanaler i over 50 lande.

Image

“The future of search” : Hvordan ser Google, at search bevæger sig?

Martin Collignon, Google

Martin Collignon er Feed & Automation Specialist for Google Danmark. Han har tidligere været Head of Growth hos Lix, samt operations manager hos Uber.

Image

Google/CSS Shopping og vigtigheden af pris

Thomas Byskov Madsen, Dept

Thomas Byskov Madsen er PPC Lead hos Dept i København. Han har mere end 6 års erfaring med Paid Search og har specialiseret sig i betalte feedbaserede søge-kampagner (både Shopping / PLA og tekstannoncer) i samarbejde med flere store ecommerce annoncørerer.

Tilmeld dig her