Skip and go to main content

October 3

Digital Branding: Video som din fremtidige vækstdriver

Image

Video-marketing er kommet for at blive, og årsagen er simpel: Ingen anden kanal kan lige så effektivt og intuitivt kommunikere et brand og dets værdier ud til den rigtige målgruppe. Så hvis video-annoncering på platforme som Youtube endnu ikke er en essentiel del af din virksomheds marketing-toolbox, er der rigeligt med årsager til at komme i gang. Tag din kollega under armen, og kom med til vores næste Dept Talk, hvor vi stiller skarpt på video som din kommende vækstdriver!

Fordelene er ikke til at tage fejl af

Youtube er verdens næstmest besøgte website efter Google, og det er der en åbenlys grund til – video drager, engagerer og aktiverer! Billeder forstås hurtigere end tekst, og mange virksomheder bør tage deres video-marketing mere seriøst.

Under vores næste Dept Talk vil du få de smarteste tips og tricks til, hvordan du opbygger dit brand ved hjælp af video-remedies, bruger video på tværs af kanaler og lægger optimale strategier for din indsats. Samtidig vil du få afklaret, hvor stor en indflydelse video-annoncering rent faktisk har på omsætningen!

Red Bull gir’ viiinger

Med afsæt i spændende cases om for eksempelvis Red Bull, der revolutionerede marketing og blev verdens største energidrik, bliver du guidet gennem video-annonceringens do’s and don’ts, værdifulde indsigter og best practices. Alt sammen formidlet af eksperter fra Google, Dept og Kubb&co, der vil sætte rammen for en spændende formiddag med oplæg og debat.

Vi starter nede i detaljerne om Youtube for derefter at bevæge os op på et mere strategisk niveau, og vi slutter til sidst af med overall brand success. Programmet starter kl. 8:00 med morgenmad og slutter 11:30 efter en afsluttende paneldebat.

Vi håber på at se dig til en spændende formiddag!


PROGRAM

8:00 – 8:30: Arrival and breakfast

8:30 – 8:45: Welcome – Lasse Rasmussen, Dept

8:45 – 9:15: Youtube: What, Who, Why – Casper Andersen, Google

9:15 – 10:00: Youtube Strategy & Insights, Mille Munk Sørensen, Dept

10:00 – 10:15: Break

10:15 – 11:00: How video can maximize your brand, Chris ‘Kubby’ Kubbernus, Kubb&co

11:00 – 11:15: Sum-up & questions

11:15 – 11:30: Goodbye – Lasse Rasmussen, Dept

Tilmeld dig her

Whoops!

If you’re reading this, you unfortunately can’t see the form that’s supposed to be here. You probably have an ad blocker installed. Switch the ad blocker off in order to see the form. Still encounter problems? Open this page in a different browser or get in contact with us: [email protected]