Überspringen und Hauptinhalt zeigen

Internship Management Support

Image

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze en talentvolle stagiair(e) die werkervaring op wil doen binnen een snelgroeiende, internationale organisatie.

Als stagiair(e) word je onderdeel van het Management Support team ondersteun je de Founders en enkele Managing Directors van Dept. Binnen dit “controlcenter” worden agenda’s beheerd, prioriteiten gesteld en reizen geboekt, zowel in binnen -en buitenland. Tijdens de stage leer je alle aanvragen en verzoeken te plaatsen in het grote plaatje en ga je discreet om met vertrouwelijke informatie. Daarnaast boek je reizen en hotels voor het Management Team, hou je toezicht op alle te maken reizen binnen Dept, zoek je hotels en boekt congressen. Daarnaast ben je betrokken bij het organiseren van interne events in binnen- en buitenland.

De werkzaamheden zijn erg divers, wat dus ook betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Naast de verantwoordelijkheid op het gebied van de reizen ondersteun je je collega’s bij het beheren van de agenda’s en administratieve werkzaamheden zoals het maken van afspraken, boeken van spreekkamers, opzetten van conference calls, en het organiseren van evenementen van begin tot eind.

Een groot gedeelte van het werk doe je vanachter je bureau, zoals het maken van draaiboeken, het plannen van events en afspraken of het bijwerken van Excel-lijsten. Maar we verwachten ook dat je representatief bent en tijdens events een fijn aanspreekpunt bent.

JIJ:

 • Volgt een MBO+ (niveau 3 of 4) of HBO-opleiding in de richting van Office Management, Directiesecretaresse of vergelijkbaar;
 • Hebt ervaring in het werken met Gmail, Google Calendar, Excel, Word, PowerPoint, Dropbox;
 • Bent minimaal 3 á 4 dagen per week beschikbaar (MUST!);
 • Bent organisatorisch sterk en een held(in) in timemanagement; orde en structuur moet je heerlijk vinden
 • Je bent flexibel en kunt supersnel schakelen;
 • Bent servicegericht en representatief;
 • Je bent een echte aanpakker: afwachten is niet jouw ding en je blijft lachen zelfs al hou je 100 ballen tegelijk in de lucht;
 • Hebt affiniteit met online; je hebt interesse in wat we binnen Dept doen en bent geïnteresseerd in technologie en innovatie;
 • Hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft naast Nederlands ook vloeiend Engels;

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een bootcamp die niets kost..

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Bekijk voor meer informatie de pagina over de Dept Campus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewirb dich hier!

Für diese Stelle bewerben
Bitte füllen Sie Ihren Vornamen ein
Bitte füllen Sie Ihren Nachnamen ein
Bitte füllen Sie eine gültige E-Mailadresse ein
Please enter a valid mobile phone number, starting with your landcode and a maximum of 10 numbers
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
lebenslauf hochladen *
Bitte Lebenslauf hochladen
motivationsschreiben hochladen *
Bitte Motivationsschreiben hochladen
Bitte akzeptieren Sie die Allgemeinen Geschäftsbedingungen
Fehler
Einen Moment bitte...

Nur eine letzte Anmerkung! Mit uns ist dein Geheimnis sicher. Auf der Suche nach den talentiertesten Experten sammeln wir eine Menge Informationen. Aber keine Sorge – wir garantieren, dass alle deine persönlichen Daten sicher gespeichert sind. Mit dem Absenden deines Bewerbungsformulars stimmst du unseren Datenschutzrichtlinien zu.

Leben @ Dept

Dept ist eine internationale Familie von spezialisierten Digitalagenturen, die mit den besten Leuten der Branche besetzt ist. Möchten Sie eine größere Wirkung erzielen? Wir würden gerne helfen.