Überspringen und Hauptinhalt zeigen

Management Assistant (24u p/w)

Image

Management Assistant

We zijn op zoek naar een Management Assistent (24u p/w) die orde en structuur schept in de agenda’s van de collega’s die onderdeel zijn van het Management Team. Meestal werk je in Rotterdam, maar je staat er ook voor open om af en toe in Amsterdam te werken. 

Als onderdeel van het Management Support team ondersteun je de Founders en enkele Managing Directors van Dept. Binnen dit 'controlcenter' worden agenda’s beheerd, prioriteiten gesteld en reizen geboekt, zowel in binnen -en buitenland. Je beheert de agenda’s en administratieve werkzaamheden. Denk daarbij aan het inplannen van afspraken, boeken van spreekkamers, opzetten van conference calls, contact met klanten om de afspraken af te stemmen en het organiseren van evenementen van begin tot eind. Naast de verantwoordelijkheid op het gebied van agendabeheer ondersteun je ook bij het boeken van de reizen en hotels voor het Management Team, hou je toezicht op alle te maken reizen binnen Dept, zoek je hotels en boek je congressen. De werkzaamheden zijn erg divers, wat dus ook betekent dat je snel moet kunnen schakelen.

We zijn een jong bedrijf, waar de knapste koppen elke dag werken voor een breed scala aan klanten, zoals KLM, NS, ABN AMRO, bol.com, Oxxio en Philips. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

 • Hebt ervaring als Management Assistent/Directie Secretaresse
 • Hebt een MBO(+)/HBO denk- en werkniveau
 • Bent op maandag, woensdag en donderdag beschikbaar
 • Bent organisatorisch sterk en een held(in) in timemanagement; orde en structuur moet je heerlijk vinden;
 • Bent servicegericht, representatief en staat stevig in je schoenen
 • Je bent flexibel, pro-actief en kunt supersnel schakelen. Afwachten is niet jouw ding en je blijft lachen zelfs al hou je 100 ballen tegelijk in de lucht
 • Bent communicatief sterk in zowel het Nederlands als in het Engels (Duits is een pré)
 • Hebt affiniteit met digital; je hebt interesse in wat we binnen Dept doen en bent geïnteresseerd in technologie en innovatie.

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een NS-Business Card
 • Lekker en gezond eten
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes
 • Een bootcamp die niets kost
 • Een laptop en een telefoon.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Bewirb dich hier!

Für diese Stelle bewerben
Bitte füllen Sie Ihren Vornamen ein
Bitte füllen Sie Ihren Nachnamen ein
Bitte füllen Sie eine gültige E-Mailadresse ein
Bitte füllen Sie eine gültige Telefonnummer ein, beginnend mit Ihrer Ländervorwahl und höchstens 10 Ziffern.
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
lebenslauf hochladen
Bitte Lebenslauf hochladen
motivationsschreiben hochladen
Bitte Motivationsschreiben hochladen
Bitte akzeptieren Sie die Allgemeinen Geschäftsbedingungen
Fehler

Nur eine letzte Anmerkung! Mit uns ist dein Geheimnis sicher. Auf der Suche nach den talentiertesten Experten sammeln wir eine Menge Informationen. Aber keine Sorge – wir garantieren, dass alle deine persönlichen Daten sicher gespeichert sind. Mit dem Absenden deines Bewerbungsformulars stimmst du unseren Datenschutzrichtlinien zu.

Life @ Dept

Dept ist eine internationale Familie von spezialisierten Digitalagenturen, die mit den besten Leuten der Branche besetzt ist. Möchten Sie eine größere Wirkung erzielen? Wir würden gerne helfen.