Überspringen und Hauptinhalt zeigen

Internship Interaction Design

Image

Bekijk jij de wereld het liefst de hele dag door de bril van ‘de gebruiker’ en vind je het heerlijk om je te verliezen in details? Beschrijft je moeder je als ‘hardwerkend’, je vrienden je als ‘gezellig’ en wil je de nieuwe interaction designer van de toekomst worden? Kom dan stage lopen bij Nederlands leukste digital agency. We beloven je, je komt niet in een grauw kantoorpand te zitten met ongezellig TL-licht en Toren C-achtige perikelen. Kijk maar.

Als interaction designer in spe gaan we vol aan de slag! Van ons krijg je alle ruimte en aandacht om te ontdekken waar jouw designkrachten liggen. We matchen jouw talenten bij de juiste projecten, zodat jij het beste tot je recht komt. Van jouw digitale hoogstandjes dansen zowel gebruiker als klant op de tafel en aan het einde van de rit heb je een aantal prachtige A-merken in je portfolio staan. Als stagiair wordt je onderdeel van de Design Campus van Dept, ons opleidingstraject dat per 1 september 2018 van start gaat. Geen “Schat, haal jij koffie?!” of “Hé, wil jij die kopietjes maken?”, maar professionele trainingen, interactieve workshops en intensieve 1-op-1 begeleiding van persoonlijke mentoren, die de fijnste kneepjes van het design vak kennen.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals  Eneco, Kempen, BPD, Nationale Opera & Ballet, Triumph Motorcycles en ABN AMRO. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte Dept-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

JIJ:

 • Wordt laaiend enthousiast van interaction design;
 • Krijgt geen rondcirkelende vraagtekens boven je hoofd bij het horen van de termen user journeys, usability, flows, responsive design, user testing en wireframes;
 • Danst op de tafel bij het idee van mooie resultaten;
 • Bent communicatief vaardig: je bent niet bang om te vragen en hebt een goede babbel;
 • Wilt aan de slag met reële projecten voor echte klanten;
 • Bent net zo gedreven als de rest van onze Depsters en durft te ondernemen;
 • Kan in een oogwenk switchen van serious naar play;
 • Hebt affiniteit met social media, advertising en technologie.

WIJ BIEDEN:

 • Een meewerkstage voor minimaal 12 weken;
 • Een open cultuur;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Een nette stagevergoeding;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een bootcamp die niets kost.

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden & versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bewirb dich hier!

Für diese Stelle bewerben
Bitte füllen Sie Ihren Vornamen ein
Bitte füllen Sie Ihren Nachnamen ein
Bitte füllen Sie eine gültige E-Mailadresse ein
Bitte füllen Sie eine gültige Telefonnummer ein, beginnend mit Ihrer Ländervorwahl und höchstens 10 Ziffern.
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
Bitte füllen Sie eine gültige URL ein
lebenslauf hochladen *
Bitte Lebenslauf hochladen
motivationsschreiben hochladen *
Bitte Motivationsschreiben hochladen
Bitte akzeptieren Sie die Allgemeinen Geschäftsbedingungen
Fehler

Nur eine letzte Anmerkung! Mit uns ist dein Geheimnis sicher. Auf der Suche nach den talentiertesten Experten sammeln wir eine Menge Informationen. Aber keine Sorge – wir garantieren, dass alle deine persönlichen Daten sicher gespeichert sind. Mit dem Absenden deines Bewerbungsformulars stimmst du unseren Datenschutzrichtlinien zu.

Life @ Dept

Dept ist eine internationale Familie von spezialisierten Digitalagenturen, die mit den besten Leuten der Branche besetzt ist. Möchten Sie eine größere Wirkung erzielen? Wir würden gerne helfen.