Skip and go to main content

Senior Recruiter

Image

Lijkt het je tof om voor internationale klanten volledige nieuwe tech teams te sourcen in een digitale start-up omgeving? Dan hoor jij bij ons recruitment team!

For this role, we’re looking for a Dutch native speaker.

Als recruiter krijg jij een kick van het plaatsen van de juiste digitale professional op het juiste project. Met perfecte timing natuurlijk. Je bent commercieel, krijg energie van het vinden van de juiste profielen en deze vervolgens te matchen op de perfecte opdracht. Jij weet creatieve ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers te sourcen en bent een expert in de dynamiek die hierbij hoort. Voor jou geen administratieve rompslomp maar veel lol en plaatsingen!
Klinkt goed? Dan is dit de uitdaging voor jou.

Wij zijn een intern team van gedreven recruitment-professionals. We schakelen snel en hebben korte lijnen met de projectteams. Samen plaatsen we digitale professionals bij nieuwe en bestaande klanten om de concurrerende bureaus te slim af te zijn. Wij zijn het team dat altijd JA! zegt tegen iedere sourcing uitdaging, of dat nou een front-ender is voor een grote klant in Dublin, of een volledige tech startup van 6 FTE in Amsterdam voor een bedrijf uit Silicon Valley. We werken niet alleen voor klanten als Eneco, Florensis, Kempen, Triumph, Philips, New10, Adidas, Shell, Philips, Nivea en Microsoft, maar komen er ook over de vloer met een verhaal dat gaat over snelheid, inhoud en resultaat. Niet om één vacature op te halen, maar om teams te leveren en daarmee volledige oplossingen te verkopen.

JIJ:

 • Hebt ervaring op het gebied van Recruitment en/of Resource Management én Sales;
 • Hebt een netwerk van digitale freelance professionals waar je direct uit kunt putten;
 • Bent resultaatgericht en past bij ons netwerk en onze werkwijze;
 • Bent gestructureerd en kan goed organiseren.

WIJ BIEDEN:

 • Een open cultuur;
 • De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden;
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een spetterende vrijmibo en legendarische teamuitjes;
 • Een bootcamp dat niets kost;
 • Een laptop en een telefoon.

WIE ZIJN WIJ?

Hi, wij zijn Dept – een internationale agency met meer dan 1.000 ervaren denkers en doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden en versnellen van jouw digitale werkelijkheid door het creëren van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply here!

Apply for this career
Please enter your first name
Bitte füllen Sie Ihren Nachnamen ein
Please enter a valid email address
Bitte füllen Sie eine gültige Telefonnummer ein, beginnend mit Ihrer Ländervorwahl und höchstens 10 Ziffern
Please enter a valid url
Please enter a valid url
lebenslauf hochladen *
Please upload your resume
motivationsschreiben hochladen *
Please upload your motivation
Please accept the terms and conditions
Fehler
Einen Moment bitte...

Nur eine letzte Anmerkung! Unser Ziel ist es, die talentiertesten Experten der Branche an Bord zu holen. Deswegen möchten wir sicherstellen, dass alle deine persönlichen Daten sicher gespeichert sind. Mit dem Absenden deines Bewerbungsformulars stimmst du unseren Datenschutzrichtlinien zu.

Leben @ Dept

Dept is an international family of specialist digital agencies, filled with the best people in our industry. Are you looking to have greater impact? We’d love to help.